Jäsenyydet ja hinnasto

Haluatko treenata golfia vai käydä pelkästään salilla? Usean erilaisen jäsenyysmallin joukosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan jäsenyyden. Valitse itsellesi sopiva golfjäsenyys tai kuntosalijäsenyys ja liity mukaan! 

Kuntosalijäsenyydet

6 kk kertamaksu

210€

6 kk kuukausimaksu

40€/kk

12 kk kertamaksu

360€

12 kk kuukausimaksu

35€/kk

Kuntosalijäsenyys oikeuttaa kuntosalin käyttöön. Kuntosalille varataan aika varauskalenterista. Kun jäsenyys on maksettu, tulee sähköpostiin ulko-ovien numerokoodi. Koodilla pääsee sisälle 15 minuuttia ennen varattua aikaa ja yhden tunnin varatun ajan jälkeen. Maksimi käyttäjämäärä samaan aikaan on kuusi henkeä.

Golfjäsenyydet (golf + kuntosali)

6 kk kertamaksu

270€

6 kk kuukausimaksu

50€/kk

9 kk kertamaksu

380€

12 kk kertamaksu

480€

12 kk kuukausimaksu

45€/kk

Golfjäsenyys oikeuttaa kuntosalin, simulaattorin ja rangen lyöntipaikkojen käyttöön. Kaikkiin tiloihin varataan aika varauskalenterista. Varauksia voi ketjuttaa esim. yksi tunti kuntosalilla + yksi tunti simulaattorissa. Range on käytettävissä vain, kun siellä ei ole ohjattua opetusta. Kun jäsenyys on maksettu, tulee sähköpostiin ulko-ovien numerokoodi. Koodilla pääsee sisälle 15 minuuttia ennen varattua aikaa ja yhden tunnin varatun ajan jälkeen. 

Perhejäsenyydet* (golf + kuntosali)

6 kk kertamaksu

390€

6 kk kuukausimaksu

70€/kk

12 kk kertamaksu

720€

12 kk kuukausimaksu

65€/kk

Perhejäsenyys oikeuttaa kuntosalin, simulaattorin ja rangen lyöntipaikkojen käyttöön. Kaikkiin tiloihin varataan aika varauskalenterista. Varauksia voi ketjuttaa esim. yksi tunti kuntosalilla + yksi tunti simulaattorissa. Range on käytettävissä vain, kun siellä ei ole ohjattua opetusta. Kun jäsenyys on maksettu, tulee sähköpostiin ulko-ovien numerokoodi. Koodilla pääsee sisälle 15 minuuttia ennen varattua aikaa ja yhden tunnin varatun ajan jälkeen. 

*Perhejäsenyyteen kuuluu oman jäsenyyden lisäksi joko puolison tai juniorin (-01 tai myöhemmin syntynyt) jäsenyys.

IRON8:n säännöt

 1. Huomioi salin toiset käyttäjät ja pelaajat. Pidä huoli yhteisestä hyvästä ilmapiiristä. 
 2. Huolehdi salin siisteydestä. Seuraavan on mukavampi tulla, kun tavarat ovat oikeilla paikoillaan ja roskat roskiksessa. 
 3. Jätä ulkokengät ulko-oven vieressä olevaan kenkätelineeseen. Salilla saa käyttää vain sisäkäyttöön tarkoitettuja kenkiä. Jos käytät simulaattorissa golfkenkiä pitää ne olla puhdistettu erittäin hyvin. 
 4. Simulaattorissa saa käyttää vain uusia puhtaita palloja. Likaisilla ja rikkinäisillä palloilla ei saa pelata! 
 5. Simulaattorissa ei saa käyttää puutiitä. Käytä vain simulaattorissa olevia muovisia tiitä. 
 6. Pese golfmailat hyvin ennen simulaattorissa pelaamista. Näin lika ei siirry kankaaseen ja voimme kaikki nauttia hienosta kuvasta. 
 7. Käytä kuntosalissa aluspyyhettä laitteissa. Seuraavan on mukavampi tulla, kun laitteet ovat puhtaita. 
 8. Huomioi turvallisuus salilla. Pidä turvaetäisyys lyöjään simulaattorissa. Tunne rajasi kuntosalissa. Koneita ja laitteita saa käyttää vain niille tarkoitettuihin toimintoihin. Painoja ei saa pudottaa. Lattia eikä painot kestä sitä. 
 9. Kun lähdet viimeisenä salilta, niin muistathan sammuttaa simulaattorin (tietokone, Infrapunalamput, videotykit). 
 10. Jos huomaat salilla jonkin epäkohdan tai jokin laite tai muu on epäkunnossa. Laitathan heti viestiä ylläpitäjälle . Rikkoutunutta laitetta ei saa käyttää.
 11. Jäsenyyttä ei voi siirtää toiselle henkilölle. 
 12. IRON8 voi irtisanoa jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Jäsen on velvollinen noudattamaan hyviä käytöstapoja ja ottamaan muut huomioon. 
 13. Liikunta IRON8ssa tapahtuu omalla vastuulla. IRON8 ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat golfsalissa oleskelun aikana ja jäsen on itse vastuussa siitä, että on sellaisessa fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, että voi käyttää IRON8n golfsalia. Jäsen on velvollinen noudattamaan voimassa olevia sääntöjä. 
 14. IRON8 ei vastaa jäsenen henkilökohtaisesta omaisuudesta. Arvoesineiden säilytys on jäsenen omalla vastuulla. 
 15. Golfsalin tiloihin tai välineisiin kohdistuvat aineelliset vahingot, jotka johtuvat asiakkaan törkeästä huolimattomuudesta tai laiminlyönnistä, on asiakas velvollinen korvaamaan. 
 16. Päihtyneenä oleminen ja alkoholin käyttö tiloissa on ehdottomasti kielletty 
 17. IRON8 Golfsalia ei saa käyttää muuhun tarkoitukseen, kun mihin se on tarkoitettu. Asiaton oleskelu salilla on kielletty. 
 18. Ulkopuolisten tuominen salille on kielletty. Kaikilla salin käyttäjillä pitää olla käyttömaksut suoritettuna. 
Scroll to Top