Hinnasto

 • 3kk jäsenyys 330€ (110€/kk)
 • 6kk jäsenyys 480€ (80€/kk)
 • 12kk jäsenyys 600€ (50€/kk)
 • Perhejäsenyys. Perhejäsenyydessä puolison tai alle 21 vuotiaan juniorin jäsenyys -50%. Vain yhdet tunnukset. Pääjäsen voi käyttää salia itsenäisesti, puoliso/juniori vain pääjäsenen seurassa.
 • Jäsenyyden päättyminen: Jos 6kk jäsenyys alkaa 5.10. se päättyy 5.4. jne.
 •  
 • Jos haluaa päästä golfsalille aina samaan aikaan joka viikko, on sekin mahdollista, yksin tai porukassa. Vakiovuoron (1h/viikko) hinta on 40,-/kk. Vakiovuoron maksu on lisämaksu. Pääkäyttäjä lisää vuoron kalenteriin. Vuoro on samaan aikaan joka viikko. Vakiovuoro ei vähennä simulaattorin varausvuoroja (2 tuntiin kerrallaan)
 • Yritysjäsenyys. Ota meihin yhteyttä, niin teemme teille mielellämme tarjouksen.
 • Golfsalilla golfopettajana toimii pro Marko Kallinen. Markolta voit varata golf opetusta. Markoon saat yhteyden täältä https://www.bestgolf.fi/. Huomioithan, että golfopetus ei sisälly golfsalin kuukausihintaan.

        

 

Tilojen kompaktin koon takia tulee, sekä simulaattoriin, että kuntosaliin varata aika varauskalenterista. Jotta kaikilla olisi mahdollisuus käydä simulaattorissa parhaimpaan aikaan, on simulaattorin varausaikoja rajoitettu. Kuntosalin varauksia ei ole rajoitettu. Nekin pitää kuitenkin varata kalenterista.

Simulaattorin varausvuorot on rajattu kahteen samanaikaiseen tunnin varaukseen. Tuntien ei tarvitse olla peräkkäin. Simulaattoriin mahtuu neljä pelaajaa kuten yhdessä ryhmässä on, ja vain yhden tarvitsee tehdä varaus. Tai sitten voit harjoitella yksin. Kun varaus on käytetty, voit tehdä uuden varauksen.

Jäseniä salilla voi olla maksimissaan 70 henkeä. Näin kaikille riittää hyvin simulaattori ja kuntosali aikaa. 12kk jäsenet ovat aina etusijalla.

Arkipäivisin on varmasti kaikkein hiljaisinta. Mikään ei estä menemistä salille, jos siellä on tyhjää, vaikka sinulla olisikin molemmat simulaattorivaraukset tehtynä. Huomioit vain, että varauksen tehneellä on käyttöoikeus. Ja yö aikaan esim. vuorotyöläisillä on myös mahdollisuus käydä salilla.

Päiväsaikaan tulee huomioida kiinteistön muut käyttäjät. Golfsalin parkkipaikka on aivan pihan perällä. Muut paikat on tarkoitettu kiinteistön muille käyttäjille. Päiväsaikaan tulee myös välttää metelöintiä.

 

IRON8 Golfsalin säännöt

   1. Huomioi salin toiset käyttäjät ja pelaajat. Pidä huoli yhteisestä hyvästä ilmapiiristä.
   2. Huolehdi salin siisteydestä. Seuraavan on mukavampi tulla, kun tavarat ovat oikeilla paikoillaan ja roskat roskiksessa.
   3. Jätä ulkokengät ulko-oven vieressä olevaan kenkätelineeseen. Salilla saa käyttää vain sisäkäyttöön tarkoitettuja kenkiä. Jos käytät simulaattorissa golfkenkiä pitää ne olla puhdistettu erittäin hyvin.
   4. Simulaattorissa saa käyttää vain uusia puhtaita palloja. Likaisilla ja rikkinäisillä palloilla ei saa pelata!
   5. Simulaattorissa ei saa käyttää puutiitä. Käytä vain simulaattorissa olevia muovisia tiitä.
   6. Pese golfmailat hyvin ennen simulaattorissa pelaamista. Näin lika ei siirry kankaaseen ja voimme kaikki nauttia hienosta kuvasta.
   7. Käytä kuntosalissa aluspyyhettä laitteissa. Seuraavan on mukavampi tulla, kun laitteet ovat puhtaita.
   8. Huomioi turvallisuus salilla. Pidä turvaetäisyys lyöjään simulaattorissa. Tunne rajasi kuntosalissa. Koneita ja laitteita saa käyttää vain niille tarkoitettuihin toimintoihin. Painoja ei saa pudottaa. Lattia eikä painot kestä sitä.
   9. Kun lähdet viimeisenä salilta, niin muistathan sammuttaa simulaattorin (tietokone, Infrapunalamput, videotykit) ja valot.
   10. Jos huomaat salilla jonkin epäkohdan tai jokin laite tai muu on epäkunnossa. Laitathan heti viestiä ylläpitäjälle . Rikkoutunutta laitetta ei saa käyttää.
   11. Jäsenyyttä ei voi siirtää toiselle henkilölle.
   12. IRON8 voi irtisanoa jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Jäsen on velvollinen noudattamaan hyviä käytöstapoja ja ottamaan muut huomioon.
   13. Liikunta IRON8ssa tapahtuu omalla vastuulla. IRON8 ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat golfsalissa oleskelun aikana ja jäsen on itse vastuussa siitä, että on sellaisessa fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, että voi käyttää IRON8n golfsalia. Jäsen on velvollinen noudattamaan voimassaolevia sääntöjä.
   14. IRON8 ei vastaa jäsenen henkilökohtaisesta omaisuudesta. Arvoesineiden säilytys on jäsenen omalla vastuulla.
   15. Golfsalin tiloihin tai välineisiin kohdistuvat aineelliset vahingot, jotka johtuvat asiakkaan törkeästä huolimattomuudesta tai laiminlyönnistä, on asiakas velvollinen korvaamaan.
   16. Päihtyneenä oleminen ja alkoholin käyttö tiloissa on ehdottomasti kielletty
   17. IRON8 Golfsalia ei saa käyttää muuhun tarkoitukseen, kun mihin se on tarkoitettu. Asiaton oleskelu salilla on kielletty.
   18. Ulkopuolisten tuominen salille on kielletty. Kaikilla salin käyttäjillä pitää olla käyttömaksut suoritettuna.

 

Toimitusehdot